ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 07.12.2025 - 19:46:47
Страницы:  1  

Термообробка металевих виробів

СообщениеАвтор

Вітаю! Потрібні деталі зі сталі для механізму, який збираємо. Хотілося б знайти виконавця, який може зробити і механічну обробку, і термічну - все в одному місці. Хто стикався з такими завданнями, підкажіть перевірені варіанти? Важлива якість та дотримання термінів.

Vik-Vik7

пользователь

Статистика:
02.12.25 - 00:56:50
Сообщение # 1
RE: Термообробка металевих виробів

Я працював з декількома компаніями, і можу сказати, що найбільша проблема - це коли доводиться координувати роботу між різними виконавцями. Одні роблять механіку, інші термообробку, потім треба везти назад на доопрацювання якщо щось не так. Це займає купу часу і нервів. Краще шукати тих, хто має повний виробничий цикл - від точіння до гартування. Таких компаній небагато, але вони є, і з ними працювати набагато зручніше. Звертай увагу на їхнє обладнання та досвід роботи.

Svetlana Kvitka

пользователь

Статистика:
02.12.25 - 01:31:37
Сообщение # 2

Цитата:
Я працював з декількома компаніями, і можу сказати, що найбільша проблема - це коли доводиться координувати роботу між різними виконавцями. Одні роблять механіку, інші термообробку, потім треба везти назад на доопрацювання якщо щось не так. Це займає купу часу і нервів. Краще шукати тих, хто має повний виробничий цикл - від точіння до гартування. Таких компаній небагато, але вони є, і з ними працювати набагато зручніше. Звертай увагу на їхнє обладнання та досвід роботи.
Повністю підтримую попередній коментар. У мене був досвід замовлення складних деталей для промислового обладнання, і я зрозумів що найважливіше - це знайти виконавця з замкненим циклом виробництва. Зараз працюю з компанією ТОВ 'РГС Україна' в Києві, вони одні з провідних виробників складних металевих деталей в столиці. У них є всі види механічної обробки плюс всі види термічної - і все це в одному місці, що дуже зручно. Працюють з 2016 року, мають сучасні цеха. Роблять деталі за кресленнями або за зразками. Розташовані на Святошино, легко дістатися. Ось посилання на їхні послуги термічна обробка сталі, можна подивитися детальніше. Адреса: Київ, вул. Екскаваторна, 30. Графік роботи: пн-пт 8.00-17.00. Мені сподобалося що вони швидко оцінюють роботу, дають чіткі терміни і виконують якісно. Рекомендую.

Истини где-то рядом

пользователь

Статистика:
02.12.25 - 01:52:36
Сообщение # 3
Дизайн магазина косметики советы : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники