ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 01.04.2026 - 22:03:37
Страницы:  1  

Встановлення якісної аудіосистеми в авто

СообщениеАвтор

Скажіть мені чи варто встановлювати нову аудіосистему у авто або це складна робота? Моя заводська аудіосистема звучить просто жахливо, дешевий звук без басу і глибини. Хочу закупити好的 динаміки та можливо сабвуфер але не знаю як це все встановити. Який будь ласка залишитесь ми робити самостійно а де потрібен спеціаліст?

-------------------------------
Я Звязда!

StervoZa

пользователь

Статистика:
22.03.26 - 13:36:17 Сообщение # 1
RE: Встановлення якісної аудіосистеми в авто

Цитата:
Скажіть мені чи варто встановлювати нову аудіосистему у авто або це складна робота? Моя заводська аудіосистема звучить просто жахливо, дешевий звук без басу і глибини. Хочу закупити好的 динаміки та можливо сабвуфер але не знаю як це все встановити. Який будь ласка залишитесь ми робити самостійно а де потрібен спеціаліст?
Встановлення аудіосистеми це дійсно складна робота. Якщо ти не маєш досвіду то краще залучити спеціалістів, бо можна пошкодити електрику в авто, і розбір панелі вимагає обережності. Спеціалісти знають де правильно розташовуються кабелі щоб вони не гидали при вибоях на дорозі, як правильно закріпити сабвуфер щоб гучність була оптимальною, як зроблю вибір щодо місця розташування підсилювача. Це критичні деталі тому що при неправильному встановленні можна зіпсувати як аудіосистему так й електроніку авто.

-------------------------------
Волка ноги кормят. В основном - бараньи...

BOлчAPA

пользователь

Статистика:
22.03.26 - 14:08:02 Сообщение # 2

У мене в авто встановлена дуже гарна аудіосистема і я дуже вдоволений цим рішенням. Коли я ходив на прослуховування авто з роботою якісною аудіо то я розумів як я раніше їздив у машині яка звучала як консервна банка. Тепер бас глибокий, мелодія чітка, звучання обволікаючи всю кабіну рівномірно. Встановлення робили в спеціалізованій майстерні, вони всі розрахували як розташувати динаміки для кращого звучання з урахуванням розмірів салону. Гарна аудіосистема це те що робить їзду по дорогам набагато приємнішою, особливо коли їздиш подалі на трасі. Про встановлення та вибір компонентів для аудіосистеми можна більш детально дізнатись на https://lab13.com.ua/uk/poslugi/tyuning-salonu-avtomobilya/ там описано про заміну аудіосистеми та як правильно підібрати компоненти.

koshka2008

пользователь

Статистика:
22.03.26 - 14:31:17 Сообщение # 3
Світові ціни та затримка на локальному ринку : Предыдущая темаСледующая тема: 14.02.2012 Украина. Листья кетапанга
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники