ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 06.04.2026 - 11:05:15
Страницы:  1  

Світові ціни та затримка на локальному ринку

СообщениеАвтор

Чи впливають світові ціни на метал на те, скільки платять у локальних пунктах? Чи є якийсь затримок у часі між змінами на світовому ринку та змінами в пунктах прийому?

Под грифом секретности

пользователь

Статистика:
26.02.26 - 07:23:57 Сообщение # 1
RE: Світові ціни та затримка на локальному ринку

Світові ціни дуже сильно впливають на локальні розцінки, але с затримкою. Як правило, затримка становить один-два дні, але може бути й довше залежно від того, як швидко реагує пункт прийому на зміни на глобальному ринку. Деякі більш великі та професійні компанії оновлюють ціни кілька разів на день, аби слідувати світовим котируванням. Менші пункти можуть робити це раз на день чи ще рідше. Якщо світові ціни на мідь впали, то цілком логічно, що через день-два впадуть і в твоєму місцевому пункті. Зворотно, якщо світові ціни виросли, то вартість матеріалу у тебе теж піднімається. Цей затримок можна використовувати в своїх цілях - якщо ти бачиш, що світові ціни растуть, то краще дочекатися, поки локальні ціни підтягнуться.

@Jack@

пользователь

Статистика:
26.02.26 - 08:03:51 Сообщение # 2

Я спостерігав за цим явищем на протязі багатьох років, і це дійсно працює як описано. Затримка зазвичай не перевищує два дні, але іноді трапляються швидші реакції. Мій трюк - я регулярно переглядаю світові котирування та порівнюю їх з локальними цінами, щоб передбачити, коли буде найкращий час для здачі матеріалу. На сайті https://megalom.com.ua/prices/ можна побачити, як змінюються локальні ціни, і це допомагає мені розуміти динаміку. Я також слідкую за глобальними котируваннями мідi та алюмінію на інших ресурсах, і часто можу передбачити, коли буде хороший час для здачі. Це дозволило мені заробляти на кілька відсотків більше просто за рахунок вибору правильного часу.

noxa

пользователь

Статистика:
26.02.26 - 08:27:21 Сообщение # 3
Восьмиканальный видеорегистратор. : Предыдущая темаСледующая тема: Встановлення якісної аудіосистеми в авто
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники