ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 15.02.2026 - 17:41:31
Страницы:  1  

Правила збереження батареї смартфону

СообщениеАвтор

Люди, підкажіть будь ласка, як правильно заряджати смартфон щоб максимально збільшити час його життя? Я чув, що часто заряджання на сто відсотків шкодить батареї, а деякі рекомендують взагалі не розряджати до нуля. Це дійсно так важливо і як менеджити батарею щоб вона прослужила дольше років п'ять-шість?

mizuno

пользователь

Статистика:
25.12.25 - 22:17:29
Сообщение # 1
RE: Правила збереження батареї смартфону

Це справді працює так. Сучасні батареї літій-іонного типу «не люблять» обидва крайнощи — і повного розряду, і повного заряду. Ідеально триматися в межах 20-80 відсотків для повсякденного використання. Видаляй фонові додатки, які постійно работають, це хронічно розряджає. Не користуйся телефоном під час заряджання, нагрівання зашкоджує. Якщо часто потрібна швидка зарядка, вона теж лічиться як стресс для батареї.

-------------------------------
Делайте в своей жизни что-нибудь, чтобы иметь то, что любите! Иначе всю жизнь вы будете любить то, что имеете!

Knight

пользователь

Статистика:
25.12.25 - 23:01:47
Сообщение # 2

Я практикую саме цей метод вже третій рік і можу підтвердити, що батарея дійсно сидить значно повільніше. На вебсайті https://citylife.kyiv.ua/category/elektronika/ я знайшов детальну статтю про технології швидкої зарядки та їхний вплив на життя батареї. Там розписано вся наука про те як сучасні смартфони оптимізують зарядку для защиты акумулятора. Додам мій совіт — уникай дешевих пристроїв для зарядки від невідомих брендів.

Hellix

пользователь

Статистика:
25.12.25 - 23:46:28
Сообщение # 3
Домашні тренування без обладнання : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники