ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 21.12.2025 - 10:27:29
Страницы:  1  

Як обрати стоматологічну клінику

СообщениеАвтор

Привіт усім! Хочу порадитись з приводу вибору клініки для лікування зубів. Ситуація така - давно відкладав візит до стоматолога, а тепер треба робити багато роботи. Декілька зубів потребують лікування, є старі пломби які вже розсипаються. Друзі радять різні місця, але я хочу знайти де роблять все якісно і з гарантією. Може хтось підказати на що звертати увагу при виборі? Які технології або обладнання має бути в сучасній клініці?

Grinvich

пользователь

Статистика:
22.11.25 - 05:15:58
Сообщение # 1
RE: Як обрати стоматологічну клінику

Цитата:
Привіт усім! Хочу порадитись з приводу вибору клініки для лікування зубів. Ситуація така - давно відкладав візит до стоматолога, а тепер треба робити багато роботи. Декілька зубів потребують лікування, є старі пломби які вже розсипаються. Друзі радять різні місця, але я хочу знайти де роблять все якісно і з гарантією. Може хтось підказати на що звертати увагу при виборі? Які технології або обладнання має бути в сучасній клініці?
Найголовніше на що я б радив звернути увагу - це наявність сучасного обладнання, зокрема мікроскопа. Це дуже важлива річ, особливо якщо потрібно лікувати канали або працювати з дрібними деталями. Ще важливо щоб лікар не поспішав і приділяв достатньо часу кожному пацієнту. Порадьтеся зі знайомими, почитайте відгуки, але пам'ятайте що навіть у хорошій клініці можуть бути різні лікарі. Я зараз ходжу до одного спеціаліста вже кілька років і дуже задоволений - всі роботи які робили досі тримаються відмінно.

-------------------------------
Ткани для рукоделия. Корея

Silver_S

пользователь

Статистика:
22.11.25 - 05:54:25
Сообщение # 2

Дуже слушна порада щодо мікроскопа. Я теж довго шукав нормальну клініку і зупинився на тій, де є можливість лікування зубів під мікроскопом у Києві. Звертався за посиланням https://sdental.com.ua/service/treatment-under-microscope і не пошкодував. Різниця з попередніми моїми лікуваннями просто величезна. Лікар показує на моніторі що робить, все видно в багаторазовому збільшенні. Коли лікували мені один зуб, виявили мікротріщину яку без мікроскопа ніколи б не помітили. Якби не побачили - зуб би далі руйнувався під пломбою. Ціни звичайно вищі ніж у звичайних клініках, але якість роботи виправдовує кожну гривню. До речі, там дають гарантію на всі роботи, що теж важливо.

-------------------------------
лінивій хом'як=)

Remember

пользователь

Статистика:
22.11.25 - 06:25:34
Сообщение # 3
Вибір смартфона для дитини : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники