Чорна ікра перший досвід >> Продвижение и маркетинг >> ФОРУМ

ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 19.07.2025 - 11:32:47
Страницы:  1  

Чорна ікра перший досвід

Объявление

.
СообщениеАвтор

Цікавлюся чорною ікрою. Чула, що вона дуже корисна, але ціни кусаються. Хочу спробувати вперше, але не знаю, яку краще вибрати для початківця. Можливо, є якісь більш доступні варіанти української чорної ікри? Розкажіть про свій досвід.

-------------------------------

Vanillka

пользователь

Статистика:
18.06.25 - 07:05:07
Сообщение # 1
RE: Чорна ікра перший досвід

Так, чорна ікра справді дорога, але українські виробники роблять якісний продукт за більш доступними цінами, ніж імпортна. Рекомендую починати з ікри стерляді - вона має ніжну оболонку і приємний смак, не такий інтенсивний як у білуги. Ікра українського осетра теж гарний варіант для першого знайомства з чорною ікрою.

AlexM

пользователь

Статистика:
18.06.25 - 07:32:51
Сообщение # 2

Я теж спочатку боялася пробувати чорну ікру через ціну. Взяла в Сільпо невелику баночку української осетрової ікри - і не пожалкувала! Смак неймовірний, дуже ніжний. Головне - їсти правильно: маленькими порціями, не розкушувати ікринки, а м'яко притискати до піднебіння. В Україні є чудові ферми, які вирощують азовських осетрів спеціально для ікри. Ось тут можна подивитися асортимент: https://silpo.ua/category/chorna-ikra-4446.

Блондинка в шоколаде

пользователь

Статистика:
18.06.25 - 08:00:53
Сообщение # 3
Велокомп polar cs200 : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники